Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zdobyć rangę Rycerski - PL

quin12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już zauważylem na s26 (Solar) biega dużo osób na M2Bob'ie... zazwyczaj widuje osoby 15-30 lvl

Większość tych osób ma range rycerski ...

Jak ją szybko zdobyć ? Gadałem z kilkoma osobami i mówią że na tym koncie mają myle minut ile gry (nie robili shopów) .

Proszę o pomoc, daje lajki. Pozdrawiam .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Ale oni piszą że moją 300 min i 30 lvl w tym czasie bili ... To jak to możliwe że w 300minut wbił rycerski ? Oo

Na privach są "Owoce życia" na PL tez są ?

@ Ja rozumiem Przyjazny/Dobry do 30 lvl to ne jest trundo ...

Ja mam 23lvl (dropkiem,expie do 30) i mam przyjazny i 2400 rangi ... ale Rycerski ? Oo

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Weteran
Opublikowano

Jeżeli zabijasz dużo potworów, to ranga szybko leci, ale to, że w 300 minut wydaje mi się oszustwem.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak są Owoce Zycia na PL'u ale też Mogli łowić / Mieć sklep ; ] za to też idzie ranga

Raczej nikt nie ma w 300 min. robienia sklepu range rycerską. Moim zdaniem bili dużo potworów i po prostu oszukali Cie z tymi 300 minutami. To jest niemożliwe że tak szybko :P :D

Opublikowano

Ale oni piszą że moją 300 min i 30 lvl w tym czasie bili ... To jak to możliwe że w 300minut wbił rycerski ? Oo

Na privach są "Owoce życia" na PL tez są ?

@ Ja rozumiem Przyjazny/Dobry do 30 lvl to ne jest trundo ...

Ja mam 23lvl (dropkiem,expie do 30) i mam przyjazny i 2400 rangi ... ale Rycerski ? Oo

To jest raczej, nie możliwe żeby wbić range "Rycerski" w 300 minut. Wystarczy że zostawisz dropka na jakims spocie , a exp będziesz oddawal do gildi.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Bul shit. Gowno prawda ze w 300 minut mozna rycerski. Najlepiej ranga leci na dzikusach. Cos normalnie mi sie wydaje ze to niemozliwe.

Opublikowano

Bul shit. Gowno prawda ze w 300 minut mozna rycerski. Najlepiej ranga leci na dzikusach. Cos normalnie mi sie wydaje ze to niemozliwe.

Nie koniecznie na dzikusach , tylko tam gdzie jest duża ilość potworów ;) ja na privie postawiłem w jinno bota koło biologa na psach, tam jest największy spot - żeby mi szkatki blasku dropił. na privie raczej ranga leci jak na plu, po 6 może 7 godzinach miałem rangę rycerski więc wiesz.

I wątpie żeby taki 30lv używał owocu życia z is'a ._.

Opublikowano

Hehe ja dzis na S26 spotkałem 14 lvl Ninja Z rangą Szlachetny a zaczoł gre wtedy kiedy ja :PP

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Z tomboli owoce życia można było wylosować, a że nie można tym handlować to używają na low lvl. Symbol i rękawica króla przepowiedni zwiększają szybkość wbijania rangi.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Wy tylko o botach myślicie, sami nie umiecie w ludzki sposób wbić rangę ? Ja sam wbiłem tak range bez żadnych wspomagaczy . Ranga leci kiedy : Sprzedajesz przedmioty w tobołku, bijesz potwory, czasem jak zbierasz yang i wyrzucasz, kiedy bijesz wrogów czyli np. Chunjo, jak dużo bijesz się (PVP) .Chyba dużo już wymieniłem ? . Pozdrawiam liczę na like

Czlowieku napisałem że nie chodzi mi o tobół ! Myśl lub czytaj cały post dysmózgu ...

Opublikowano

Czlowieku napisałem że nie chodzi mi o tobół ! Myśl lub czytaj cały post dysmózgu ...

Nie musisz reagować tak agresywnie. Prawdą jest, że użytkownik nie zapoznał się dokładnie z tym co napisałeś ale nie musisz od razu wywoływać kłótni, jesteśmy tylko ludźmi i każdy ma prawo się pomylić :)

Opublikowano

Rekawica króla przepowiedni i ranga leci 2x szybciej jak bijesz moby odpowiednie do swojego lvla (granica to chyba +-10)!

Ew, sybmol krola przepowiedni i zostawiasz shopka na kilka godzin/nicke.

Well done- ranga nabita.

Hejo

Opublikowano

Nie musisz reagować tak agresywnie. Prawda jest, że użytkownik nie zapoznał się dokładnie z tym co napisałeś ale nie musisz od razu wywoływać kłótni, jesteśmy tylko ludźmi i każdy ma prawo się pomylić :)

Owszem masz racje ,ale zdenerwowal mnie tym ze sie wypowiada a do konca sie nie zapoznal z tematem.

@UP o tym zapomnialem :P LIKE

Opublikowano

Range nie tylko wbijasz stojąc ale z expienia także dostajesz. Załączając na bocie expisz i zazwyczaj zostawiasz komputera z botem. Bot wbija lvl po czym leci mu mało expa ale ranga leci normalnie. Trudno mi jest to wytłumaczyć. Ja expiąc kiedyś do 35lvl wbiłem rangę Szlachetny. Expiłem i trochę stałem poza m1. Masz także owoce życia - były w toboli i wydaje mi się że w skrzyniach ze świąt.

Opublikowano

Proste, bot to bot i sam nie wędruje po expowiskach na swój lv.

Jak ziomek od botów je stawia np. na 1lv to już zostawia w m1 i tam np. cały dzień expią.

Dlatego tak ranga leci, bo moby które bot zabija nie mają większego lvla niż bot

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Po ... mieli by kupować Owoc Życia.

Dwa słowa : Możliwości BOT'a ...

Teraz hackami , botami można all <_<

Eminem King of rap.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...